Legepladsdag søndag 30. maj
Så er det tid til tage os lidt kærligt på legepladsen, så at den bliver i orden til sommeren. Det foregår søndag den 30. maj kl. 10. Målene skal sættes fast igen, hegnet bag det ene mål skal laves, stativ og gynge skal repareres, hajtænder skal males og så skal der fjerens noget ukrudt og beskæres lidt. Vi håber at mange deltager så vi får en pæn og sikker legeplads. Vi sørger for øl og sodavand - og de materialer der er nødvendige til arbejdet. I er velkommen til at tage kaffe og kage med. Med venlig hilsen, bestyrelsen. (19.5.2010)

Elkabler, fibernet og gadelamper
For få år siden meddelte elselskabet NESA at man ville have de sidste el-luftledninger kabellagt. I Gladsaxe Kommune begyndte man mod nord og regnede med at nå vores område i 2009. Samtidig tilbød man at lægge fibernet (et særligt hurtigt bredbånd) ned, og kommunen ville samtidig sætte ny vejbelysning op. Sådan er det ikke gået, og det er i det hele taget usikkert hvad der skal ske. Læs mere. (19.5.2010)

Fredelig generalforsamling for ni
Det blev igen et fredeligt generalforsamling hvor især et nyligt sprængt vandrør satte lidt fut i fejemøget. Kun 9 ud af 33 huse var repræsenteret. Og bestyrelsen fortsætter med de samme personer og ny suppleant. Læs referatet. (8.3.2010).

Kontingentopkrævning for 2010
Det er tid til at betale kontingent for 2010. Beløbet er igen år på 600 kr. jævnfør beslutningen på sidste års generalforsamling. Kontingentet kan indbetales på foreningens bankkonto eller kontant til Frank (M19). Vores bank er Spar Nord Bank der i København har adresse på Rådhuspladsen, reg.nr. 9006, kontonr. 4565078408. Betalingsdato Senest 1. april.

Generalforsamling den 23. marts
Grundejerforeningens generalforsamlig holdes tirsdag den 23. marts 2010 kl. 20. Den bliver igen holdt privat, og igen bliver det hos formand Neal, Lauggårds Allé 60. Læs videre. (8.3.10)

Katten af tønden?
Der har gennem flere år været tradition at slå katten af tønden på legepladsen fastelavnssøndag. De sidste par par år har dog budt på faldende interesse, og i år kunne bestyrelsen ikke selv arrangere det fordi alle skulle noget andet. Der er derfor ikke planlagt noget arrangement. Hvis der er nogle der vil lave noget på falderebet, er man velkommen til at kontakte Neal (3956 1713, neal.mcmullan@gmail.com) som kan informere nærmere.